keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Häiden suunnittelua neljä kuukautta ennen h-hetkeä.


Tämmöisistä aineksista on meidän hääsuunnittelut tehty. Komiat Hetket - ohjelmapalvelu saapui näin hyvissä ajoin paikan päälle katsomaan tilat ja sopimaan päivän kulusta. Hyvä saada asiantuntijan näkemys kotihäiden järjestämiseen, kun puhutaan isommista ihmismääristä. Siinä vierähti rattoisasti muutama tunti ja post it-lappujen määrä vain kasvoi ja kasvoi.Ensimmäiset auringonkukan siemenet on liotettu yön yli ja istutettu kylvömultaan. Kunpa näistä kasvaisi komeita häätilan koristeita! Vai olenkohan sittenkin hätäillyt näiden kanssa. Taidan istuttaa parin viikon välein uuden setin, niin jospa joku erä onnistuisi.Kuksien muotokieli on niin kaunista. Näistä vieraamme tulevat juomaan kaikki juomansa alkumaljaa lukuunottamatta. Hääkarkkeja tai lahjuksia ei vieraille varata, oma nimikoitu kuksa on meistä merkityksellisempi kuin yksikään hääkarkki.Sekoitetuista liitutaulumaaleista pääsee tositoimiin koristeiden kanssa nyt ainakin tämä tummanharmaa Colorian greenline-maali.

 

Kampaajan kanssa katselimme nyt jo ensimmäisen kerran hääkampaustani. Päädyimme löysään rentoon nutturakampaukseen palmikolla ja oikeilla kukilla somistettuna. Tätä kampausta ei ole huoliteltu, tässä vaan vähän mallailtiin :-). Heinäkuista koekampausta odotellessa.

 

Mitäköhän ennen vanhaan ovat morsiamet tehneet häitä suunnitellessa? Eivät ainakaan suunnitelleet häitänsä omien lapsien hoidon lomassa. Ehkäpä kutoneet kapioita ja jännittäneet töidensä lomassa? Minäkin voisin haluta välillä karata aittaan lukkojen taakse kutomaan kapioita ja olemaan omissa ajatuksissani.

Nähdään!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti