lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kutsukortit ja hankaluudet. 
Meidän kutsukortit ovat nyt tässä pisteessä. Häidemme päävärit tulevat olemaan musta, valkoinen ja voimapaperin ruskea. Kutsukortit ovat valkoisesta kartongista ja liitutaulukontaktimuovi on aseteltu etusivulle Tervetuloo -toivotuksineen. Tässä vaiheessa huomasin, että vieraille on tärkeää nähdä olennaisimmat asiat, eli päivämäärä ja kellonaika, selkeästi kutsun päältä.


Trendikäs lippunauha oli ensimmäinen ajatus. Vain yksi neljästä testiryhmäläisestä ymmärsi heti kuvioiden esittävän lippunauhoja, yksi oli arvellut kuvioiden esittävän ripsiä. Eteenpäin, sanoi mummo lumessa ja tein uuden mallin.


Tällä kertaa hain inspiraatiota helavyöstä ja tyylittelin päivämäärän numeroille tämmöiset paikat. Vain 2/4 testiryhmäläisistä oivalsi ajatukseni ja jouduin keräämään voimia uuteen koitokseen. Luulin olevani hyvä tässä, paino sanalla: Luulin.


Kolmanteen vaihtoehtoon valitsin todella niin selkeän muotokielen, että jos se jäisi katsojalle aukeamatta, niin sittenpähän jää, olen tehnyt parhaani. Kaasojen mielestä tämä oli parempi, testiryhmään kuuluva ystäväni ymmärsi pitää tätä loistavana. Kuitenkin lopuksi päivämäärä ja kellonaika askarreltiin kaasojen kanssa kortin nurjalle puolelle liitutaulukontaktimuoviin kirjoitettuna. Matka on päämäärää tärkeämpi, sopii tähänkin yritysten ja erehdysten kautta tekemiseen loistavasti.    Kortit saivat sisälleen juhlaohjeistuksen paikallismurteella ja lopuksi kortit paketoitiin voimapaperiin, mikä osaltaan lisää rentoa maalaishenkeä. Nämä sujautetaan postin kirjeluukusta noin kaksi kuukautta ennen hääpäivää. Korttien paketoinnista ja teippitarhasta lisää lähipäivinä.


Kutsukortit voi tilata myös valmiina esim. Vistaprintiltä tai Now & Forever  - nettikaupasta, mutta en jostain syystä osaa aina valita helpoimpia ja järkevimpiä polkuja elämässäni ;-). Suunnitteluun on myös paljon hyvää apua saatavilla esim. MakeaDesign tai Loisto Design auttavat parhaalla mahdollisella tavalla ja jo heidän valmismalleissaan on kivoja vaihtoehtoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti