perjantai 24. huhtikuuta 2015

Vaimousmekko osa 2/3

Tämä on jatkoa eiliselle postaukselle.
Vai saisiko sittenkin olla jotain persoonallisempaa ja valintojesi mukaan jopa värikylläistä? ElinaWee tekee ihastuttavia ja yksilöllisiä mekkoja ja ennen kaikkea laadukkaita.
 
Minulla on Elinan tekemä joustofroteinen mekko ja ihmettelen miten se aina vain näyttää melkein uudelta, kaikkien pesukertojen jälkeen. Hippasen ikävä puoli näissä on se, ettei tilaustöitä voi palauttaa, niin kuin nettishoppailut yleensä voi. Toisaalta mittojen mukaan tehty vaate todennäköisemmin on sopiva, kuin vaateketjun valmistama tusinatuote keskivertovartalolle.

Näitä persoonallisia ihanuuksia voit käydä kurkkimassa myös Facebookissa. Varoituksen sana: Elinan laadukkaisiin, ihaniin, persoonallisiin ja niin oman maun mukaan muunneltaviin vaatteisiin jää koukkuun! 
 
Minun vaimousmekkoni voisi olla jokin tämmöinen rennompi ja käytännöllisempi, minkä perheenäiti voisi vetäistä päälleen, niin kauppaan, kuin elokuviinkin tai lapsen kanssa ulkoillessa.
Tässä vaimousmekossa tulisit taatusti huomatuksi :-D.
 
 
Kuvagalleriasta löytyi myös tämä ihastuttava kuva ja häähullu muuttaa mielessään automaattisesti ruskean valkoiseksi ;-).
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti