perjantai 17. huhtikuuta 2015

Häihin menut, ohjelmalehtiset ja muut paperihärpäkkeet.

Hääjuhla on ainutkertainen syy juhlia ja todennäköisesti elämäsi suurin juhla. Halusin tilata hyvällä syyllä "oikeita" painotuotteita ja tuoda näin viimeisteltyä vaikutelmaa juhlapaikalle.


Olin yhteydessä muutamiin suunnittelijoihin, jotka tarjoavat nimenomaan hääjuhlaan, sekä valmiita malleja, että ihan uniikkeja juuri sinun hääjuhlaasi suunniteltuja tuotteita. Halusin ohjelman, menun ja hääbingon valmiiksi suunniteltuna.

Valitsimme kilpailutuksen tuloksena apuun Loisto designin Anne-Marin , joka vastasi kysymyksiimme todella ripeästi ja hänen hinnoittelunsa oli kohdillaan. Arvostan myös sitä, että hän lomapäiviä pitäessään ilmoittaa, jopa viestikatkoksesta ja näin ollen tuo kuuluisa Bridezilla ei pääse kehittymään täällä päässä. Tuo Morsian on aina oikeassa - asenne, on sellainen moodi, minkä soisi jokaiselle palveluntuottajalle, kun ovat morsianten kanssa yhteistyössä.

Alunperin valitsimme Loisto designin kotisivuilta valmismallin, mutta siitä se ajatus sitten lähti kehittymään ja päädyimme tilaamaan ihan varta vasten meille suunnitellut tuotteet. Viestittelyn edetessä selvisi, että olimme todella tehneet loistavan valinnan yrityksen suhteen. Mikäli olet hääblogiani seurannut niin ymmärrät, että tässä vaiheessa mietin, miksen jo aiemmin, kutsujen suunnittelussa, käyttänyt ammattilaisen apua. Askartelutarvikkeet ovat kuitenkin yllättävän kalliita, joten sen sijaan, että lähtisit nyhjää tyhjästä- linjalle, niin voit vuodattaa hääideasi vaikka itseäsi miellyttävien ideakuvien kera ammattilaiselle ja hän kokoaa ajatuksesi graafiseksi tuotteeksi. Näppärää, mukavaa ja hitusen luksusta, ainakin näin nyhjää tyhjästä -linjaan , sekä tein itse ja säästin -linjaan tottuneelle.


Loisto designin Anne-Marille laitoin muutamia avainjuttuja häistämme ja muutaman toiveen tuotteiden ulkoasun suhteen. Hän todella kivasti toi omia ideoitaan ja esitti vaihtoehtoja. Pakko vielä mainita, että tässä kohtaa olen erityisesti säästänyt kaasojeni ja mieheni hermoja, kun olen ammattilaisen kanssa työstänyt näitä valmiiksi! Suosittelen erittäin lämpimästi muillekin morsiamille!


 EPKK:sta tulee painotuotteet juhlaamme. Hienosti siellä ymmärrettiin minkälaisista painotuotteista on kyse ja mille materiaalille se olisi parasta painaa, vaikka alan termistö olikin hukassa ja viljelin paljon omia termejä, kuten : paperihärdelli, paperitsydeemi ja semmonen jutska jne epämääräisyyksiä. Mikäli itse olet suunnittelemassa myös kolmikulmaista pystyyn taiteltavaa paperispektaakkelia juhliisi, niin EPKK:sta tilattaessa he painavat taittourat valmiiksi kartonkiin ja siihen ylimääräiseen jutskaan, millä koko tsydeemi kasataan, he kiinnittävät valmiiksi kaksipuoleisen teipin, jotta tuleva rouva välttyy liialta vaivalta. Aivan loistavaa ja vielä kohtuuhintaan! Nyt harkitsen juhlapaikalle vielä julistetta, vähän elokuvajulisteen tyylistä painettua julistetta, samaan tyyliin muiden painotuotteiden kanssa. Se olisi niin hauska aseteltuna näkyvälle paikalle. Täytyypä kysellä mitä Anne-Mari tuumaa asiaan.

Kaikki tämän postauksen kuvituskuvat ovat kuvia Loisto designin tämänhetkisestä valmismallistosta. Oma henkilökohtainen suosikkini on tuo mustapohjainen Hollywood. Vilautan teille meille räätälöityä mallia pikapuoliin. Sen verran voin kertoa , että olen nyt jo siihen HYVIN tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti