sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Teippifiilistelyä ja hääkutsujen paketointia.

Kutsut paketoidaan, koska kutsut ovat tehty omilla mitoilla, eikä niihin ole oikean kokoisia kirjekuoria olemassa ja lisäksi siksi, että kutsusta tulee näin persoonallisempi. Nämä kolme paketointiteippiä tulivat Teippitarhasta. Kaksi kuvioteippiä löytyivät nettikaupasta tunnisteella vintage.


Voimapaperiin paketoiminen tuo oikeanlaista maalaisromanttista henkeä kutsukortteihin. Tuo musta teippi on sitä legendaarista japanilaista riisipaperista tehtyä washiteippiä.


Nyt se on tehty, kaikki kutsut ovat siististi omissa paketeissaan odottelemassa osoitteita ja postitusta. Leimoilla ja tekstillä varustettu harmaa vintage-henkinen teippi ei ollut ihan riittävän vintage minun makuuni, mutta tuli sekin käyttöön.

 
Ehdottomasti suosikkini näistä teipeistä oli tuo mittanauhateippi, siinä oli todellista vintagefiilistä. Washitepeillä saa myös näppärästi hääkoristeluja aikaan: helppo laittaa ja helppo irrottaa pois. Vaikka teemaväreissä olevaa teippiä voi sutaista lasikannuihin, tervetuliaismaljan ympärille, pilleihin liput, lippunauhat jne.
 
 Lopuksi aiheesta kukkaruukkuun: Suosittelen kurkkaamaan myös Teippitarhan teippitapetit, joilla saat melko näppärästi vaikka pystyraidat keittiön valkoiselle seinälle. Erityisen kiva mahdollisuus vuokra-asunnoissa!
 

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti