keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Hääparin "pakollinen" Ikea-reissu.

 
 
Asiaan: Suoritimme siis niin monelle hääparille tutun Ikeassa käynnin jo hyvissä ajoin. Nämä kuoharilasit kotiutuivat meille tuolta reissulta. 100 kpl kuohuviinilaseja odottamassa suurta päivää. Onneksi näille löytyi jo yksi toinenkin juhla, mihin näitä lupasin lainailla, niin eivät jää käyttämättömiksi meidän juhlamme jälkeen.
 

Ikea oli myös ajatellut hääpareja suunnittelemalla ihania aiheeseen sopivia lautasliinoja, näitä löytyi kolmessa eri kuosissa. Meille kotiutui nuo lintuaiheet, sekä nuo ruusukuosiset, kun en vain kyennyt päättämään kummat otan, niin otimme molemmat.
 

 Ikea oli muutamaan paikkaan tehnyt häitään suunnitteleville pareille inspispöytiä. Miksipä ei myös häiden vuosipäivää juhliville, kihlapareille tmv. Vinkkinä muille, Ikeasta löytyisi kivasti myös sinkkivateja, Love-teippiä, edullisia valkoisia lakanoita pöytäliinoiksi ja paljon muita juttuja.
 
Nyt mietin miksen ostanut niitä Ikean karkkipuffakulhoja, kun niitä kerran jo hypistelin. Olin vain silloin sitä mieltä, ettei meidän häihin tule mitään karkkipöytää. Hölmö minä, tietenkin meidän häihin tulee kaikki mahdollinen ja osa mahdottomistakin asioista! Karkkipuffa nyt ainakin!
 
Lämpimien kevätpäivien toivossa, tässä teille kevätkuvaa hääsuunnittelujen keskeltä. Auringonkukkien yksi kasvatuserä ja ällösöpöt istutuspurkit.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti