maanantai 30. maaliskuuta 2015

Häät - lehti ja sen parhaat palat!


Uusin Häät - lehti tarkastelun alla. Niin kuin kuvasta näkyy, jälkipolveni on ehtinyt tarkastelemaan lehteä ensin. Tässä lehdessä on muuten sivuja 162, joten katseltavaa riittää.

 
 

Useimmissa häissä on jokin punainen lanka ja lehti esitteli sopivasti, omia häitämme ajatellen, vinkkejä Pohjalaisiin häihin. Omat suunnitelmat ovat kuitenkin jo niin pitkällä, etten varsinaisesti poiminut tästä uusia juttuja meidän juhliin. Noita karkkipusseja mietin kyllä hetken.

Kauniita kuvia ja kivoja yksityiskohtia. Pidän kovasti noista kuvista, missä morsian/ sulhanen on etualalla ja kaasot/ bestmanit taka-alalla!Emme halua lukea vain tavanomaisista häistä, vaan haluamme lukea ja katsoa kuvia valtavirrasta poikkeavista häistä, ehkä nähdä hyvinkin erilaisia hääpareja. Lehden ehdoton suosikkijuttuni oli tämän pariskunnan häät.

 

Aivan mielettömän ihania kuvia hääpuvuista. Lehdestä löytyi myös todella laaja valikoima vihkisormuksia. Mukavia lukuhetkiä, mikäli tämän inspiroimana kipaiset itsellesi aivan oman lehden.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti