tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tee se itse - liitutaulumaali.


Liitutaulumaali on ollut jo jonkin aikaa yksi hääkoristeluiden suosikkituotteita. Maalia voi käyttää kutsukorteissa, juhlapaikan nimilapuissa, menutaulussa, photo booth - rekvisiitassa, juhlapaikan opastekylteissä ja vaikka missä. Mikäli oma mielikuvitus ei riitä niin googleta chalkboardpaint, tai laita pinterestiin ja varaudu ideamyrskyyn.


Liitutaulumaalia voit valmistaa aivan itse ja halutessasi häidenne teemaväreissä sekoittamalla seuraavassa suhteessa aineita: 8 osaa maalia ja 1 osa saumalaastijauhetta. Elikkäs esim. 8dl maalia ja 1dl saumalaastijauhetta.

Askartelukäyttöön tulevan maalin, missä lopputuloksen ei tarvitse olla aivan täydellistä, voit sekoittaa vaikka lusikalla. Pieniä sattumia sisältävä maali vain lisää rustiikkista vaikutelmaa. Toisessa blogissani Siskonpaneelisoppaa.blogspot.com kerron miten saat tehtyä korkealaatuisempaa liitutaulumaalia, vaikka kaapinovien maalaukseen.


Lisäksi maali sopii suosittuihin rustiikkisiin maalaishenkisiin hääkoristeluihin, kuin nenä päähän. Tässä kattauksessa on todella näkyvät "paikkakortit", jolloin jokaisen on helppo löytää oma paikkansa juhlista. Pohjana on tyyliin sopiva ruskea voimapaperi.


Pieni Julia ja hänen vanhempansa osaavat ehkä arvostaa pientä lisähuomiota. Julialle on jätetty valkoinen liitu, jolla hän voi illan mittaan piirtää omaan paikkakorttiinsa uudelleen ja uudelleen. Liitu lähtee pyyhkimällä pois omista ja muiden vaatteista, eikä haittaa vaikka osuisi pöytäliinaankin. Pienille juhlijoille voi olla hyvä jättää myös välipalaa saataville jo juhlien alusta asti.
Tykkään tästä Colorian Greenlinestä, kukapa ei pitäisi ekologisesta, muovittomasta ja tuoksuttomasta! maalista.
Testiryhmä vauhdissa. Mukavia häiden suunnitteluhetkiä <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti