tiistai 17. maaliskuuta 2015

Unelmien hääpuku häihin 2015.

Otsikko kuvastaa, ehkä morsiamen mielestä yhtä suurinta dilemmaa. Minun ajatuksenkulkuni meni suurin piirtein seuraavasti:
1) Ostan käytetyn hääpuvun.
2) Saatan vuokrata puvun.
3) En ikinä löydä sopivan hintaista ja sopivan kokoista hääpukua MISTÄÄN IKINÄ.
4) Hankin vain jonkun mahdollisimman edullisen koltun, mikä mahtuu päälle ja on siedettävä ja mielellään vielä värjättävissä mustaksi muihin mahdollisiin juhliin. Pitsi olisi kiva lisämauste. Ketut hääpuvuista, ei ole minua varten.

Sitten ystävän patistamana menin vielä Seinäjoen Tyynelään ja ihmettelin, miten en ollut ihan ensimmäiseksi mennyt juuri tuohon paikkaan. Ystävällinen, kiireetön ja välitön ilmapiiri tavoitti tämän kiireisen perheenäidin heti kun astuin ovesta sisään. Tyynelä oli kyllä nimensä veroinen tässä shoppailukokemuksessa. Saappaat (luit oikein menin Crocsin kumisaappaat jalassa tuohon ihania mekkojaunelmia pursuavaan kauppaan) jätin yläkertaan myyjän ohjeistuksesta ja siirryimme alakertaan.

Ihana myyjä viihdytti kaukalossa jokeltelevaa vauvaani ja kartoitti samalla millaisesta puvusta pitäisin. Vastoin kaikkia uskomuksiani eteeni tuotiin mitä ihanimpia minunkin vartalolleni sopivia hääpukuja ja kevätalennusmyyntien kunniaksi vielä aivan mielettömän edukkaaseen hintaan.Pukuja ei voi alakerrassa kuvata, joten en voi välittää kuvina kaikkia ihania kokemiani hetkiä pukusovituksessa. Miten kauniilta ne hääpuvut näyttivätkään tässä kahden raskauden raiskaamassa vartalossa. Kotona sitten napsin puvusta muutaman kuvituskuvan teitä varten. Koko pukua en aio paljastaa etukäteen.
Rakkaat kaasoni, ehdin tuumailla hetken myös teidän vaatetustanne. Vaihtoehto yksi olisi pirtsakan pinkki.

Vaihtoehto kaksi olisi tämä eläimellisempi vaihtoehto. Kumpi olisi enemmän rouvien mieleen ? ;-)
Yläkerran monipuolisesta valikoimasta napsaisin teille vielä tämän.
 
Lähtiessäni myyjä jutusteli vielä trash the dress- kuvauksista. Minähän en ollut kuullutkaan moisesta ja pidin ajatusta outona, mutta kotona googlettaessani aihetta pidin näitä hääkuvia kiintoisina ja mieleenpainuvina taidekuvina. (Kuva lainattu netistä.)
 
 
 
 
 
Ihanaa keväänodotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti