perjantai 15. toukokuuta 2015

Personoidut hääjutut edullisesti Ebaysta.

Ihastuin näihin, minusta olisi ihanaa saada jotain näin kivan näköisiä personoituja yksityiskohtia hääjuhlaan. Harmi, ettei meillä ole mitään käyttöä drinkkitikuille :-(.
 
Näitäkin haluaisin, mutta pitää vielä pohtia onko näillekään oikeasti käyttöä.

Sitten tarroihin ja näillehän keksin käyttöä. Tällä hetkellä näitä tulisi ainakin tikkareihin ja snapsilaseihin, ellen keksi parempia ideoita. Tämä värimaailma sopisi varmasti häihimme.

Tämä on jotenkin tosi pirtsakka ja iloinen vaihtoehto. 70 kpl näitä tarroja maksaa, pienessä koossa, personoituina ja kotiin kannettuna alle 5 euroa, mikä on minusta aivan todella sopiva hinta!

Liian juhlava meidän tilaisuuteen.

Tämä olisi sopivan retro. Tämä joulunpunaisena voisi olla meidän vaihtoehto.

Tää olisi niin kovin sopiva punaisena, mutta kaunokirjoitus voi jäädä ehkä pienissä tarroissa epäselväksi.

Samoja kuvia saa myös syötävinä kuppikakkujen päällisinä. Nämä kaikki löytyy labelamour nimisen myyjän valikoimasta.
 
Lisähuomio: häiden lähestyessä suunnittelu- ja ideointitahti kiihtyy koko ajan. Lisäksi rakas puolisoni ei jaksa enää innostua suuresti ihan jokaisesta tarravalinnasta. Perin outoa ;-).
 

2 kommenttia:

  1. Tosi hienoja! Vähänkö tuommonen kuppikakunpäälinen olis siisti :D Mutta mä niin samaistun tohon tunteeseen, täälläkään ei puolisoa niin kauheesti jaksa enää innostaa tarravalikoimat, kaitaliinat tai muut pikkuseikat. Jos se saisi päättää, koko häitä suunniteltaisiin vasta kuukautta ennen h-hetkeä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olisi! Kävin muuten vastavierailulla blogissasi ja löysin todella paljon ihania juttuja <3. Ihana hääblogi sinulla!

      Poista