perjantai 1. toukokuuta 2015

On kauniita koruja, on kauniimpia koruja ja sitten on Tillander!

 

Keskisen Kellossa oli tuleville morsiamille ihanaa ohjelmaa. Tillanderilta  oli Minna esittelemässä sormuksia.Sormusesittely oli elämys.

 
 

Oman sormuksen kanssa kokeilin erilaisia yhdistelmiä. Sormusten kuvaaminen oli yllättävän haastavaa ja se olisi vaatinut valoilta niin paljon ja ehkä vähän kuvaajaltakin enemmän.
 

Tämä tuntui heti omalta vaihtoehdolta. Kihlasormuksen kasvattaminen ns. helojen avulla.
 

Valkokultaiset helat oman sormuksen ympärillä.
 
 
 

 Kaikenlaisia yhdistelmiä. Aika nopeasti sormusten kokeilussa kävi niin, että ei muistanut enää mikä oli paras tai unohti jo miltä ne ensimmäiset näyttivätkään.
 
 

Muun muassa tämän tyyliset sormukset ovat nyt muodissa. Ihania, persoonallisia ja niin kovin kauniita.
 

Kauneudella on hintansa mietin ja olinkin jo heti valmis jonkin aikaa syömään pelkkää makaronia tuon sormuksen vuoksi. Toisaalta pääni sisällä, joku pieni ääni kysyy samalla, haluaisinko ikinä käyttää noin paljon rahaa koruun.
 


Suurin osa sormuksista oli nimetty naisten nimillä. Hilma, Olga tai Aino on ehkä koettu mukavammiksi sormusten nimiksi, kuin vaikkapa Hermanni, Esko tai Akseli.


Unelma ja Eleonora.
 
 
Voi olla, että Unelma jääkin unelmaksi. Lisäksi olen kauhistunut näistä summista. Ne tulivat minulle puun takaa, yllättäen järkyttämään neiti säästäväisyyden mieltä. Nämä ovat vihkisormuksia, joista sinunkin perikuntasi haluaa tapella ;-).
 
 
Vuokko on kaunis ja ihanan persoonallinen sormus, mikä on suunniteltu sopimaan kihlasormuksen viereen.
 

Jos pyytäisi äitienpäiväksi vuokon, vain yhden. Hintakin näyttää jo inhimillisemmältä. Summalla saisi 150 euron hintaisen kalliin mekon, joka hääpäivä seuraavat kymmenen vuotta. Vaikka ihanan  Excuse My BonBonin mekon.
 

Oletan näiden olevan Vivianin eri muunnoksia.
 Vivianin rinnalle mahtuu kiven alle lisääkin sormuksia. Tillanderin suunnittelu ja laatu vakuuttivat ainakin tämän morsiamen.
 

Minna kertoi meille, miten aiemmin haluttiin kaikki kivet syvälle sormukseen, jotta sormuksesta ei mikään nouse koholle. Taas vilkuilen hintalappua ja mietin miten monta lahjaa tuolla saisi Joulupata-keräykseen.
 
 
Näyteikkunaa tehdessä oli mukavasti ajateltu hääpareja.


Näistä voisi siemailla kuohuvaa jokaisena häiden vuosipäivänä.
 

Bestman voi muistaa kunniatehtävänsä vielä myöhemminkin tämän tuopin avulla. Turhaa vai tarpeellista?
 

Jään miettimään sormusasiaa. Mietin voinko sanoa suoraan, mitä ajattelen sormusten hinnoista ja tietenkin voin. Tillander esiintyykin juuri arvokoruna ja arvokorut ovat luonnollisesti arvokkaita. Laatu ja design ovat termejä, mitkä tulevat näitä sormuksia tutkiessa eteen. Haluan myös rohkaista muitakin morsiamia katsomaan koko mallistoa avoimin silmin. After all... Jos sinulla on yksi mahdollisuus kokeille melkein kymppitonnin sormusta, niin käytä se! Huomaa, että kuvien hinnat ovat kuvanottohetken hintoja.

Samalla haastan Tillanderin tukemaan valitsemaansa hyväntekeväisyyskohdetta pienellä summalla jokaista myytyä Eleonora-sormusta kohden.
 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti