maanantai 18. toukokuuta 2015

Komia Hääjuhla





Otsikon sanoin alkoi Vesan sähköposti Komiat Hetket - ohjelmapalvelusta. Oli aika päivittää hääjuhlamme suunnitelma ajan tasalle ja taas saimme paljon hyviä muutoksia ohjelman aikatauluun. Mietin miten hienon ratkaisun olemmekaan tehneet, kun otimme Komiat Hetket hääjuhlaamme. Tässä vaiheessa olen edelleen vakuuttunut, että mikäli olisimme päätyneet muuhun vaihtoehtoon pitopalvelun suhteen, emme olisi saaneet näin hyvää palvelua. Käydessäni aikataulua läpi puhelimitse siivosin samalla tulevaa hääpaikkaamme, kerroin Vesalle tilan mittoja ja kuuntelin hänen arviotaan tilaan mahtuvasta väkimäärästä. Kuvassa tuleva hääpaikkamme.





Vesa jaksaa hioa aikataulua ja tuoda siihen ammattilaisen näkemystä. Hän myös omien kontaktiensa kautta hoitaa käden käänteessä sellaisia asioita, mitkä itse koen haastaviksi, kuten vaikkapa juomien kylmäsäilytys juhlapaikalla ja tähän sopivien laitteiden vuokraus.



Valoa käytävän päässä. Pikku hiljaa tämä tästä siisteytyy ja puhdistuu. Paljon lapioimista ja talikon varressa heilumista on vielä edessä. Välillä ihmettelen mihin olen oikein ryhtynyt kun talikoin tuota vuosikertap***** tuolta navetasta pois. Emme useinkaan valitse sitä helpointa reittiä elämässä, mutta kyllä välillä talikon varressa mietin, mitä sitä oikein tekeekään yksien häiden eteen. Puukkosahaa, painepesuria, maaliruiskua ja muita vimpaimia tullaan tämän tilan raivauksessa juhlapaikaksi vielä käyttämään. Päivitän teille tämän siivousprojektin etenemistä koko kesän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti