tiistai 5. toukokuuta 2015

Ihanista ihanimmat hääkimput osa1

Myös kukkakauppiaiden puoleen saan hääjärjestelyissäni kääntyä. Minäkin olen valmistautunut kukkavalintojeni tekemiseen netissä pyörimällä ja siinä sivussa tehnyt teille tätä postausta. Löysin nimittäin aivan ihastuttavia hääkimppuja ja kysyessäni lupaa näiden ihastuttavien hääkukkakuvien käyttöön blogini kuvituksessa, ja jututin floristeja samalla vähän muutoinkin aiheen tiimoilta.


 
Turkulaisen Broncon hääkimppuihin ei voi olla ihastumatta. Kukkakaupasta kerrotaan yksilöllisyyden ja sen oman jutun etsimisen näkyvän tällä hetkellä myös hääkukissa.


 
Vaaleus ja luonnollisuus ovat tämän vuoden juttuja tilatuissa kimpuissa. Kukkakauppa Broncon Facebook -sivuille pääset tästä ja kotisivuihin tutustut täällä.
 
 
 
 Kukkatalo Broncon hääkukat ovat niin suosittuja, että kukat kannattaa käydä alustavasti varaamassa, heti kun hääpäivä on sovittu. Varsinainen suunnittelutapaaminen pidetään hääparin toiveiden mukaisesti kuukautta tai kahta kuukautta ennen hääpäivää.

 
 Itse ihastuin noihin valkeisiin ja muunkin värisiin marjoihin kimpuissa, aivan ihastuttavia. Kukkakauppa Broncosta kukkia etsiessä ei tarvitse etukäteen tietää mitä haluaa, he ovat siellä sitä varten, että kertovat mitkä kukat täydentäisivät teidän juhlanne. Budjetti olisi hyvä olla valmiiksi mietittynä. Facebookin palautteissa, eräs morsian kertoikin, että oli saanut haluamansa tyylisen asetelman kyseisestä kukkakaupasta ilman, että osaa yhdenkään kukan nimeä :-).


Tuli niin kovasti kukka-asiaa teille, että olen jakanut kukkajutut moneen eri postaukseen. Ensi kerralla kukka-aiheissa ollaan Porvoossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti