tiistai 12. toukokuuta 2015

Excuse My BonBon

 

 
 
Voi apua, nyt on kyllä pakko esitellä teille rakkaat lukijani yksi uusi mekko- ja vaatemerkkiuutuus. Posti toi tämän kesän juhlamekkoni, ja avattuani postipaketin sisältä paljastui näin viimeistelty paketti. Voi miten hyvä mieli voikaan tulla pienistä viimeistellyistä asioista.
 
 
Paketin sisältä nousi tämä pitsi-ihanuus ja se istui, kuin olisi tehty päälleni. Kaikista raskauskiloista huolimatta, minä todella löysin ihanan vaatteen itselleni. Katsoin peiliin ja pitkästä aikaa pidin näkemästäni! Mikä ihana tunne, kun voi löytää päälleen jotain, missä kokee näyttävänsä hyvältä. Kiitos tästä tunteesta Excuse My BonBon.
 

 
Excuse My BonBon, on uusi, upea ja laadukas vaatemerkki muodokkaille naisille. Ensimmäinen mallisto on täynnä mustia laadukkaita perusvaatteita. Mikäli sinäkin pidät mustista laatuvaatteista, niin pääset kurkkaamaan loput uusimmasta mallistosta täältä. Olen selannut mallistoa kovasti viime päivät ja kovasti tekisi mieli kotiuttaa ainakin nuo legginssit vielä. Luin näiden olevan pieniä kokoja, joten mittanauha käyttöön ennen tilauksen tekemistä.
 
Ihanaa kesänodotusta ja hääsuunnittelua tai - haaveilua!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti